معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

لاپید: کابینه نتانیاهو امنیت اسرائیل را به خطر می‌اندازد

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در واکنش به درگیری میان شهرک‌نشینان با فلسطینیان، اقدامات کابینه نتانیاهو را خطری برای امنیت این رژیم عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، لاپید با حمله به نتانیاهو گفت که کابینه نخست وزیر رژیم صهیونیستی خطری برای امنیت این رژیم است.


به گزارش الجزیره، نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی افزود: شبه نظامیان وابسته به «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی شهر حواره واقع در جنوب نابلس را به آتش کشیدند تا جلسه عقبه را خنثی کنند.


وزیر دارایی رژیم صهیونیستی پیش‌تر گفته بود که به نتایج نشست عقبه پایبند نخواهد بود و شهرکسازی نیز متوقف نمی‌شود.


نشست امنیتی تدارک دیده شده توسط آمریکا میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه به میزبانی اردن در بندر عقبه و حضور نمایندگان قاهره و واشنگتن در سایه اعتراضات و محکومیت آن از جانب مردم و گروه‌های مقاومت فلسطین برگزار شد.


براساس بیانیه پایانی نشست عقبه، رژیم صهیونیستی متعهد شده است که بررسی ساخت شهرک‌های صهیونیست نشین را به مدت ۴ ماه و تصویب ساخت شهرک‌های جدید را به مدت ۶ ماه متوقف کند.


در پی این نشست، شهرک نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف نابلس یورش بردند و با فلسطینیان درگیر شدند.


بنابر اعلام هلال احمر فلسطین، دستکم یک جوان فلسطینی در حمله شهرک نشینان به جنوب نابلس شهید و ۳۵۰ نفر زخمی شدند.
شهرک نشینان صهیونیست همچنین به ده‌ها خودروی متعلق به فلسطینیان آسیب رسانده و تعدادی از منازل مسکونی متعلق به فلسطینیان را به آتش کشیدند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار